Friends

Sunday, May 28

Back to blog


  1. Assalamualaikum
Weii lama GILA tak jenguk blog
Last time baru-baru deliver Salman dulu,
sekarang Salman pun dah 2 tahun lebih dah
Nak jadi abang dah lagi sebulan ni haa

Yes, now aku pregnant lagi. Hihi
Tengah tunggu due je ni sebelum raya ni
Tu pasal rodek balik entry lama pasal checklist barang nak kena ready tu haaa
Lama tinggal lupa dah ha aku apa yang perlu apa yang tak perlu
Tapi kali ni insyaAllah la expert sikit dah dari haritu
Haritu blur habis
Main ikut google jer
Last last barang tak pakai sampai ke pregnancy kali ni aku boleh pakai balik
Nasib belum expired lagi
Jimat duittt. Hihi

Tapi memang jimat betul kali ni
Rilek gila kami laki bini apa pun tak ready
Sampai tadi baru beli nursing bra je
Tu pun sebab nursing bra time si Salman semua dah nazak sangat ghupenye

Lain lain rasanya takde apa sangat
Baju lebih dari cukup sebab boleh repeat baju abang dia
Pastu baju cousin depa pun diorang pass kat adik jugak
Murah rezeki adik, alhamdulillah ;)

Rasanya barang mama nya je yang banyak kena beli ni
Barang baby mostly dah ada

Eh dah la macam dah taknak tulis
Actually banyak gila keje aku tak settle lagi ni
Tapi seriussss sekarang MALASSS gila
Rasa letih nak tidoq jaa memanjang
Adehhhh
Rumah pun dah macam tongkang pecah
Arghhh STRESS

Dah jom aku stop sini dulu
Saja je baca-baca entry lepas rasa teringin nak tulis balik
^..*

Aku tutup entry ni dengan gambar abang Salman kita ni haaa
The latest one


Opsss takleh upload plak pakai fon ni
Takleh sudah
Bye!

No comments: