Friends

Saturday, October 18

Peluang Buat Duit Kepuk Kepuk

Bismillahirohmanirohim. Assalamualaikum. Hari ni aku nak share satu cara yang paling best, selamat dan berkesan untuk jana income. Tak kisah lah siapa pon korang, student ke kerani ke pegawai bank ke atau apa pun position korang, as long as korang warganegara Malaysia dan berumur 12 tahun ke atas, korang layak join bisnes ni. Bisnes ni boleh dikatakan takde risiko langsung, dan modal pun takyah besar besar. Apa bisnes ni???
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
PENGEDAR SIMKAD TUNE TALK TONE EXCEL

Haa gitu. Bukan jual topup tau, jual simkad. Jual simkad ni untung, Kalau jual topup orang topup sekali, kita untung sekali, kalau orang tak topup, takde untung la kita. Tapi jual simkad ni korang jual sekali, korang dah untung sekali. Lepastu bila orang tu topup bulan bulan kita akan dapat untung lagi. Lepastu let say kalau orang tu jual pulak simkad kat family and kengkawan dia, kita akan dapat untung lagi. Korang boleh refer bawah ni untuk lebih paham.


Sekali korang jual simkad korang akan dapat RM20. Lepastu bila orang tu topup RM30 katakan, korang akan dapat komisen 6%. Kalau orang bawah dia yang topup, korang dapat 3%. Kalau orang yang bawah lagi topup korang akan dapat 11%. Begitu jugak lah kalau depa topup RM60 korang boleh refer jadual kat atas ni ea. Memang berbaloi. Dan depa topup bukan depa datang cari kita pun, depa boleh topup kat memana kedai topup ataupun guna Maybank2u, Cimb Click ataupun memana online banking lain untuk topup, tapi kita still dapat komisen.

Camne nak jual simkad korang just promote je lah, cerita kelebihan tone excel ni. Sebenarnya banyak lah kelebihan dia, memang tak rugi pon pakai. Korang beli simkad dengan harga RM90 then korang akan dapat simkad tone excel, kredit free RM30, perlindungan insurans RM100,000 dari Tune Insurance, bila topup dapat collect point untuk tebus hadiah, rate istimewa di Tune Hotel, dapat melancong percuma, cabutan bertuah mingguan/bulanan, lepastu bila korang sendiri yang topup korang dapat cash back 3%, coverage dia thorbaik sebab dia ada share dengan Celcom. So kalau line Celcom kat tempat korang ok, samalah juga dengan Tune Talk ni.


Kalau korang berminat nak join bisnes ni atau ada apa apa nak tanya terus contact nombor bawah ni ea. Area Alor Setar aku boleh pegi COD simkad ke korang je, kalau area lain kita bagi by pos lah ye. Pos jangan risau, hari hari pun aku buat pos kecuali hari hari yang poslaju tutup tu tak dopek la den nak nolong. Huhu. Anything just whatsapp ya

whatsapp +6013 527 2475