Friends

Saturday, September 27

Sembang Ibu Mengandung

Assalamualaikum.

Haluu,, update blog lagi lah kita. Kesahnya on lappy ni nak buat assignment yang makin bertimbun timbun timbun, mood lak tadak makanya merepek kat sini je lah aku. Okeh harini nak citer pasal preggy ah mandangkan haritu aku baru gi klinik untuk cek perut bulan ke 4 ni and alhamdulillah semuanya okey okey aje. Kalau haritu tak habis habis kena ulang gi klinik sebab urine asik lahh kotoq, but now dah tau trick dah camne tak bagi urine kotoq walauponn minum ayaq jarang pun sampai 2L sehari sehari. Huhuhuu.

Sekarang ni pulak aku tengah duk survey survey pasal supplement. Dari bulan satu sampai bulan ke empat ni boleh kira dengan jari je berapa kali aku telan ubat klinik bagi tu sebabnya malas satu hal, pastu ubat dia sampai empat jenis, pastu lagi ada satu ubat tu bau dia mak aihh tak berapa leh tahan la. Lagipun aku ni "penakut ubat" sebenarnya, dari kekecik dulu pon macam ni especially ubat biji yang bebesorr tu, sebelum telan tu memacam jee aku duk imaginasi. Duk bayang ubat tu lekat kat celah kerongkong lah apalah. Sereyauu. HUhu. Tapi nasib baik ah tak makan ubat tak makan ubat pun HB aku and yang lelain normal je nurse tu cakap haritu. Berat pun okey. Alhamdulillah.

Tapi mandangkan duk pikio pasal kesejahteraan baby dalam perut and diri sendiri di masa depan, aku rasa aku kena consume gak supplement yang memudahkan diri ini. Hasil google ada dua supplement yang menjadi pilihan, obimin ataupon iberet, sebab nya dedua senang jumpa, dah gi ushar ushar kat guardian. And dedua pun dah include semua supplement yang klinik kesihatan bagi tu, kira instead telan 4 ketul supplement yang berbeza, kau just telan 1 je. Haa senang hidup kan. Tapi tak tau ah yang mana okey, nanti la gi beli sesama dengan cik deng, boleh pow dia ;P Haha.

Pastu lagi sekarang ni gak rasa gerammm je tengok diri sendiri. Muka dah macam hape dah jerawat kecik macam ruam ruam tu naik tetiba pastu kemain lah over nya muka berminyak sampai boleh buat menggoreng dah haa. Nak apply itu ini pun malas nya lahai tuan punya badan ni pun. Last last lantak kan engko lah mukaa. Huhu. Gi kelas hari hari pun muka togel buat dekk je. Tapi dalam buat dekk pun terorder lak aku satu produk yang femes kat online ni. Dah lama ngushar pun sebenonya tapi duk was was nak try selama ni tapi tapi sebabkan geram punya pasal sap sap soi laju aje aku order and buat payment tadi. Hihi. Tunggu lah esok lusa parcel sampai aku try berkesan ke idokk dengan muka ku. Hee

Okey lah korang, sampai sini dulu ye aku merepek kat sini. Duk melalut sini sambil layan si anak sedara aku sorang ni sedar sedar dah nak pukul dua pagi dah pon. Ni kes minum neslo la tadi ni, time tido pun mata duk segar lagi. Huhu. Esok dah ada class lak. Lenkali takde koje update lagi yer. Toodles! ;) 


7 comments:

chenlina said...

chenlina20160511
michael kors uk
coach outlet
louis vuitton
kids lebron shoes
oakley sunglasses cheap
adidas running shoes
louis vuitton outlet
toms shoes
michael kors handbags
beats solo
tod's shoes
ray ban sunglasses outlet
louis vuitton handbags
michael kors outlet
mont blanc pens
michael kors uk
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
vans shoes sale
jordan 13
nike air jordan
christian louboutin shoes
nfl jerseys wholesale
beats by dr dre
michael kors uk
gucci outlet
nike air max 90
oakley sunglasses
louis vuitton outlet
hollister clothing
asics shoes
michael kors outlet
true religion
burberry bags
oakley sunglasses
longchamp outlet
nike basketball shoes
air jordans
replica watches
adidas outlet
as

ninest123 said...

replica watches, christian louboutin outlet, nike air max, nike roshe run, jordan shoes, louis vuitton, longchamp outlet, michael kors, louis vuitton outlet, longchamp pas cher, nike free, louboutin pas cher, ray ban sunglasses, louboutin outlet, oakley sunglasses, longchamp outlet, air max, kate spade outlet, nike air max, uggs on sale, sac longchamp, polo ralph lauren outlet, louboutin shoes, ugg boots, tory burch outlet, prada handbags, cheap oakley sunglasses, burberry, tiffany and co, oakley sunglasses, tiffany jewelry, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, ralph lauren pas cher, longchamp, oakley sunglasses, louis vuitton outlet, replica watches, louis vuitton, louboutin, oakley sunglasses, ugg boots, gucci outlet, nike free, polo ralph lauren outlet, air jordan pas cher, nike outlet, prada outlet, chanel handbags, louis vuitton

ninest123 said...

replica watches, christian louboutin outlet, nike air max, nike roshe run, jordan shoes, louis vuitton, longchamp outlet, michael kors, louis vuitton outlet, longchamp pas cher, nike free, louboutin pas cher, ray ban sunglasses, louboutin outlet, oakley sunglasses, longchamp outlet, air max, kate spade outlet, nike air max, uggs on sale, sac longchamp, polo ralph lauren outlet, louboutin shoes, ugg boots, tory burch outlet, prada handbags, cheap oakley sunglasses, burberry, tiffany and co, oakley sunglasses, tiffany jewelry, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, ralph lauren pas cher, longchamp, oakley sunglasses, louis vuitton outlet, replica watches, louis vuitton, louboutin, oakley sunglasses, ugg boots, gucci outlet, nike free, polo ralph lauren outlet, air jordan pas cher, nike outlet, prada outlet, chanel handbags, louis vuitton

ninest123 said...

replica watches, christian louboutin outlet, nike air max, nike roshe run, jordan shoes, louis vuitton, longchamp outlet, michael kors, louis vuitton outlet, longchamp pas cher, nike free, louboutin pas cher, ray ban sunglasses, louboutin outlet, oakley sunglasses, longchamp outlet, air max, kate spade outlet, nike air max, uggs on sale, sac longchamp, polo ralph lauren outlet, louboutin shoes, ugg boots, tory burch outlet, prada handbags, cheap oakley sunglasses, burberry, tiffany and co, oakley sunglasses, tiffany jewelry, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, ralph lauren pas cher, longchamp, oakley sunglasses, louis vuitton outlet, replica watches, louis vuitton, louboutin, oakley sunglasses, ugg boots, gucci outlet, nike free, polo ralph lauren outlet, air jordan pas cher, nike outlet, prada outlet, chanel handbags, louis vuitton

ninest123 said...

michael kors, nike free run uk, ray ban pas cher, nike air max, michael kors, coach outlet, michael kors outlet, converse pas cher, north face, lululemon, nike air max, lacoste pas cher, ralph lauren uk, ugg boots, nike roshe, ugg boots, nike blazer, new balance pas cher, burberry, mulberry, ray ban uk, hogan, tn pas cher, vanessa bruno, vans pas cher, true religion jeans, replica handbags, north face, burberry outlet online, oakley pas cher, air force, hollister pas cher, michael kors outlet, coach purses, michael kors, hermes, michael kors outlet, sac guess, kate spade handbags, abercrombie and fitch, true religion jeans, michael kors, true religion outlet, nike air max, timberland, hollister, michael kors outlet, michael kors outlet, true religion jeans, coach outlet

ninest123 said...

lancel, jimmy choo shoes, chi flat iron, new balance, vans, celine handbags, asics running shoes, gucci, converse, soccer jerseys, vans shoes, north face outlet, ralph lauren, reebok shoes, herve leger, nike roshe, timberland boots, ferragamo shoes, nfl jerseys, beats by dre, abercrombie and fitch, birkin bag, hollister, mac cosmetics, soccer shoes, lululemon, ghd, iphone cases, hollister, valentino shoes, longchamp, instyler, p90x workout, oakley, mcm handbags, ray ban, nike air max, babyliss, hollister, north face outlet, bottega veneta, nike trainers, insanity workout, baseball bats, louboutin, nike huarache, wedding dresses, nike air max, mont blanc, converse outlet

ninest123 said...

canada goose outlet, canada goose, replica watches, louis vuitton, montre pas cher, canada goose, doudoune canada goose, juicy couture outlet, swarovski crystal, moncler, bottes ugg, louis vuitton, canada goose, pandora jewelry, toms shoes, louis vuitton, ugg pas cher, swarovski, karen millen, juicy couture outlet, moncler, pandora charms, canada goose uk, links of london, canada goose outlet, wedding dresses, marc jacobs, pandora charms, hollister, ugg boots uk, moncler, moncler, moncler, moncler outlet, pandora jewelry, ugg,ugg australia,ugg italia, louis vuitton, supra shoes, sac louis vuitton pas cher, moncler, moncler, canada goose, coach outlet, ugg,uggs,uggs canada, thomas sabo