Friends

Sunday, August 10

Sherot Dah Kawen Part 4

Assalamualaikum. Haluu. Harini nak habiskan post pasal wedding aku enam bulan lepas. Last part ni nak citer pasal outdoor shoot. Oh sebelum tu kalau korang nak tengok post post pasal wedding sebelum ni boleh refer di bawah ni


Untuk outdoor ni kami decide untuk shoot di Taman Marina Kuala Kedah. Kat sini memang banyak ah port port cun buat amik gambar, pokok pokok besar, tinggalan tinggalan sejarah pun banyak je kat sini. Time gi petang tu pun kemahen banyak nau nau pengantins datang shoot kat sini.

Korang layan gambar je la ehh. Aku nak membebel pun ntah hape nak dibebelkan aku pun tak tau. Huhu. Tapi yang pasti time shoot ni memasing dah penat sesangat dah, muka beminyak, tudung senget senget pun malas nak amik tau dah. Yang pasti nak cecepat habiskan haritu pastu nak balik rehat puas puas lepas dah behari duk prepare untuk majlis yang satu itew. Huhu. Pastu nak p holidayyyy!!! Woohoo! 


Ni posing nak tayang cincin kawin ;)


Acah acah pass bunga pon boleh





Pose tudung senget



Lawa kan gambar kat sini. Maybe sebab background hitam, kami pakai baju putih so subject dia bangkit kann.



Yang ni cik deng la beriya sangat nak gambar ada background boat boat nelayan ni. Bagi cann la ke dia kan. Padahal dah nak maghrib pun, bawak bawak lah balik.


Ok. Ini ajelahh yang berjaya diupload. Sebenarnya ada beratuihhh lagi gambar tapi memang tak kose lah kan nak upload semua kat sini, korang pun mesti tak kose jugak nak scroll tengok muka aku banyak banyak kan. Hihihi. Tiap gambar pun reaction aku pun serupa jaa.. Tak reti aih aku nak posing posing ni. Bukan bidang. Hihi.

Oh sebelum terlupa terima kasih pada jurukamera sepanjang reception wedding aku tu yaitu kak Intan dengan pasangan dia, aku tak tau nama. HUhu. Terima kasih sudi datang jauh jauh dari baling ke mana ntah walaupun last minit contact kan. Malam tu contact esok pagi terus datang. Thorbaikk ah korang. Kalau berminat nak hire depa ni boleh pegi facebook kak Intan kat SINI

Finallyyyy habih jugak entry wedding. Thanks semua yang menyumbang. Family, family in law, suben, dan semua semua semua lah. Muahhhh setepekk untuk korang. Toodlesss