Friends

Tuesday, May 6

Mini Portable Refrigerator RM150 (FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA)

Salam. Okey untuk awop awop yang tengah cari peti sejuk mini yang senang nak angkut gi memana even nak guna dalam kereta pun boleh tu, meh sini rapat rapat sikit eden nak kabo


Eden ado jual sejenis peti sejuk ni, kecik coet je. Tapi kecik kecik dia pun boleh isi sampai 6tin air coke lah jugak. Senang nak bawak sana sini, nak gi picnic ke nak bawak gi hostel ke hape, boleh. Dia ada handle atas tu, so senanglah kita nak menganggut, ye dak.


Nak guna time travel dalam kereta pun boleh, sambil drive sambil teguk air sejuk kannn. Terus segar bugar gitu katekoo. Sebab peti sejuk ni ada dua cable. Satu boleh attach kat plug lektrik macam biasa dan satu lagi boleh attach dekat tempat rokok dalam kereta tu. 



Peti sejuk ni ajaib tau. Huhuhuhu. Kejap dia boleh jadi peti sejuk, kejap dia boleh jadi microwave. Haa sebab selain fungsi untuk sejukkan, dia juga boleh panaskan. Kita boleh adjust lah nak sejuk atau panas, tapi make sure bila dah sejuk dan nak tukar pada panas kena lah biar dulu peti sejuk tu dalam mode off beberapa minit, biar suhu dia stable dulu. Camtu.

Warranty : 3Months
Price : RM150
Postage : Free (semenanjung malaysia only)
COD Area : Alor Setar, Kedah
Whatsapp : 013 527 2475

Atau follow instagram bisnes eden nama @thebiskut. Sana banyak lagi barang best best ;)