Friends

Thursday, March 6

Colourful Doily Paper RM10/pack

Hey peeps. Saja singgah sini jap nak update laju laju, lepas ni kena sattle assignment heuristic dah pulak. Kemain benyak sangat pulak assignment sem ni aku rasa. Pheww pheww. Sabor je lah khen

Ok lah terus ke tajuk yang di atas lah yer. Aku ada jual doily paper kaler warna warni in case kalau ada yang nak membeli terus ajer whatsapp aku 013 527 2475. Barang semua ready stock so kalau korang yang jenis beriya sangat dah nak guna tu, haa memang no problem la. InsyaAllah kalau takde hal pape kalau korang buat payment sebelum zuhur, hari yang sama tu jugak aku pegi pos. InsyaAllah..


Okey. Bawah ni aku listkan soalan favourite orang orang yang whatsapp aku untuk beli doily paper ni ea. Lepas ni kalau korang tanya lagi siappp.. Ekekekeke gurau jee~ Tanya la tanya la lagi. InsyaAllah aku jawab aihhh. No worry.

1. Colour apa je yang ada?
Haa selalu kalau orang tanya soalan ni aku terus je send gambar atas nii. Hahh tengok sendiri. Ada sepuluh colour je buat masa sekarang. Nanti kalau ada colour baru aku roger roger.

2. Saiz apa?
4.5 inci atau pun lebih kurang 11cm gitu lah. Memang ada satu saiz je yang jenis colourful ni kat suplier aku tu. Nanti kalau ada saiz lain pun akan ku roger jugak ea.

3. Brapa ringgit ni u jual?
As stated above kat tajuk, RM10/pack. Dan 1pack tu ada 250keping. Muroh gillers okeh. Hurry grab!!

4. Boleh campur campur colour tak?
Satu pack satu colour. Kalau nak campur colour, boleh. Beli lah 10 pack. 10 colour. Mihmihmih

5. Kalau beli banyak tak boleh kurang ke?
Boleh.... Minimum order 10pack aku bagi harga special. Mai whatsapp kita runding harga ;))

6. Harga dah termasuk postage?
Belum. Belum. Belum. Pos guna poslaju. Ikut berapa berat doily paper korang beli dan lokasi korang.

7. Boleh COD tak?
Boleh. Alor Setaq - Jitra - Changlun - UUM Sintok dan yang sama waktu dengannya sahaja. Lain kawasan kita pos ya. Huhu

8. Orang selalu guna buat apa eyh doily paper ni?
Hahhaaa banyak je boleh buat dengan doily paper ni. Boleh cuba google. Salah satu yang aku nak share kat sini is buat doorgift. Sebab time kenduri aku haritu pun aku guna doily paper untuk doorgift. Nah aku letak gambar doorgift aku haritu sikitt


Aku guna doily paper colour putih je. Kalau nak nampak konta boleh guna colour lain. Mesti cantikkk! Muehehe

Pastu aku nak selit sikit ni, kalau korang nak beli paperbag macam doorgift aku tu pun aku ada jual. Ada colour putih dan brown. RM10/100pcs. Lepastu kalau korang nak mintak print kat atas paperbag tu [un boleh. Meh whatsapp aku ea.

Ok back to doily paper, itu aje lah kot soalan yang customer selalu tanya. Kalau korang ada soalan lain boleh terus je whatsapp aku ya. Ni nombornya

013 527 2475
(sherot)

Atau follow instagram bisnes aku nama @thebiskut. Sana banyak lagi barang best best ;)

Okeh aku cabutzz dulu. Assignment sedang menantiiiiku. Thanks for reading. Papai~



p/s : Hubby tak balik this week. Sobs :'((