Friends

Sunday, January 26

Supplement Harum Malam RM33 Alor Setar Kedah

Assalamualaikum. Entry hari ni aku nak promote satu produk khas untuk para wanita kat luar sana. Produk Harum Malam ni actually dah lama dah dalam pasaran, cuma aku je yang tak berapa nak ambil tau sangat sebelum ni, biasa lah time tu tak kawin lagi, takde lah ambik port sangat kan dengan produk cenggini. Walaupon anak dara pun bagus juga ambil Harum Malam ni tau. Mihmih


Banyak khasiat sebenarnya yang korang boleh dapat dari produk Harum Malam ni. Yang utamanya of coz untuk tingkatkan hubungan suami isteri supaya pengantin pengantin lama boleh fefeeling macam malam pertama dulu haa. Huhu 

Tapi tapi tak bermakna hanya untuk isteri saja tau sebab anak dara pun boleh guna juga produk ni. ada banyak lagi khasiat lain yang boleh korang dapat rasai seperti yang di bawah ni

- Membantu menyihatkan badan
- Dapat menyegarkan badan
- Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual
- Menambahkan kolagen dalam badan
- Mencantikkan kulit dan menaik kan seri wajah
- Membantu menghilangkan bau badan dan mulut
- Melegakan panas badan
- Menegangkan payudara
- Memulihkan rasa rapat (faraj)
- Mengencangkan otot-otot kewanitaan
- Menghilangkan penyakit keputihan
- Mengurangkan lendir yang berlebihan
- Menghilangkan gatal gatal
- Menghilangkan bau tidak enak
- Menambahkan keharmonian hubungan suami isteri
- Melansingkan badan
- Menyihatkan rahim
- Mencantikkan payudara agar sihat dan montok

Satu yang menarik perhatian aku adalah dapat menghapuskan bau badan. Haa kan syok kalau badan bau wangi sentiasa. Ini penting tau sebab setiap hari kita akan berhadapan dengan orang ramai, kalau badan kita berbau mesti orang sekeliling tak selesa nak dekat dekat dengan kita. Kan? Lepastu untuk student yang kena berjalan jauh, berhimpit himpit naik bas pergi balik kelas, pasti bila sampai kelas korang dah berpeluh peluh sakan. Nak nak pulak peluh tu siap pakej sekali dengan bau masyemm tahap orang sebelah pun boleh bau. mesti korang tak selesa nak fokus dalam kelas kan?? Takkan korang nak spray perfume je manjang. Lagipula bila bau perfume bercampur baur dengan bau badan masyemm korang tu lagiiiii lah menghasilkan bau yang tak enak i tell u. Hihi.. So untuk menghindari masalah ni amalkan lah Harum Malam, insyaAllah produk ni dapat membantu kurangkan masalah korang.

Semua wanita boleh ambil Harum Malam, isteri, ketika period, ketika menyusu, anak dara semua boleh KECUALI untuk wanita mengandung sahaja takut ada effect pada baby. Ok? Clear??

Pastu mesti ada yang tertanya tanya apa bahan yang terkandung dalam produk ni?? Haa meh eden listkan

- Extrak ros
- Extrak sirih
- Buah tin
- Kismis
- Madu
- Goji
- Limau purut
- Strawberry
- Pueraria mifrica
- Kayu serapat
- Buah delima
- Manjakani
- Pueraria lobata
- Senna

Korang jangan risau sebab produk ni guna bahan bahan semulajadi dan telah dijamin halal Jakim dan KKM. So gunalah tanpa was was. Gitu haa.

Cara penggunaan produk ni simple saja just ambil satu sudu besar dua kali sehari. Satu sudu sebelah pagi, satu sudu sebelah malam. Rasanya pun sedap jee sebab rasa madu.

Harga untuk satu botol 250ml RM33 sahaja tidak termasuk postage. Yang aku jual ini dijamin ori dari kilang. Korang hati hati okey sebab banyak dah Harum Malam tiruan di pasaran. Next entry aku update camne nak bezakan yang ori dengan yang tiruan. 

Kalau berminat untuk order Harum Malam ni segera whatsapp 013 527 2475 (Sherot)