Friends

Sunday, January 19

12102013 My Engagement Day ~Pelamin & Doorgift

Assalamualaikum readers. Harini dahku nak habiskan terus review pasal tunang tiga bulan lepas. Sebab musabab pelamin dengan doorgift tak banyak point pun nak story, aku satukan sekali lah yer dalam entry sini. Ihiks

Time tunang haritu aku just decide nak buat pelamin yang super duper mini. Semua barang aku ambik dari cikgu yang buat hantaran aku. Karpet, pomander ball semua pinjam dia. Pagar besi kat belakang tu sewa dari kedai bunga, pun cikgu tu yang tolong gi sewa. Senang kerja aku, tinggal balik pasang pasang je. Huhu

Haa ni laa ghupenye. Simple sajaa

Untuk doorgift pulak gi order kueh bahulu kat cousin aku then masukkan je dalam paperbag polkadot pastu staple kan. Paperbag ni aku beli kat kedai barang kahwin Rainbow. Tapi sekarang ni dah habis sudah aku gi tengok haritu. Maybe depa tak restock lagi kot. Entah lee..


Haaaa dengan ini habis sudah entry review aku untuk tunang bulan sepuluh tahun lepas. Huhu. Korang boleh tengok kat sidebar sebelah kanan korang ek kalau nak tengok entry review yang sebelum sebelum ni. Lepas ni aku update pasal akad nikah pulak tauu. Stay tuned.. gitew


. . .

Hahh ni ada promo sikit, ecewahh.. Untuk korang yang berminat dengan penapis air Coway, nak tau lebih lanjut pasal penapis air Coway atau ada sebarang pertanyaan ke apa ke boleh cer tengok kat sidebar sebelah kanan ni ada contact number pengedar. Korang direct call/text/whatsapp je dengan pengedar tu yer. Banyak kelebihan yang korang boleh dapat dengan menggunakan penapis air Coway ni, dan ramai pun yang dah try dan berpuas hati. Korang bila lagi? Ehehehe.. Toodles~