Friends

Tuesday, November 5

Entry Promo

Assalamualaikum peeps. Haaa kejap je dah hari Rabu dah. Means dah tak berapa hari lagi aku nak kena balik Sintok semula, cuti mid sem sudah mau habis bhaa.. Sepanjang cuti ni memang tak lekat kat rumah, hari hari ada je keja nak dibuek nya kat luar tu haa. Baru harini free sikit, dapat la update blog aku ni khenn.. Huhu

So harini sesuai dengan tajuk entry ni jugak, aku nak buat promo jerkkk.. Alarhh promo barang barang baru kat Kedai Sherot je pun. Huhu.. Okeh first sekali sekarang ni kan femes dengan harem pants kan.. Nak nak lagi Afdlin Shauki kita menginovasikan kain pelikat jadi harem pants dah pulak dah, besepah retis retis pakai. Boleh cer tengok dalam Super Spontan depa pakai harem pants pelikat ni. Kira dah macam trend sekarang lahhh ni. Tengah 'in' ni.. Macam goreng pisang panas lah orang kata khennn.. So siapa nak, kat Kedai Sherot ada. Ada dua saiz kecik dan besor. Harga pun berpatutan sebab kita pakai kain baikk punya okeyy, jahitan pun kemas. Boleh click sini


Next, untuk bride to be, groom to be, mother in law to be, father in law to be yang bakal bakal nak kenduri tuuu.. Ataupun yang nak buat event apa apa macam majlis bacaan yasin ke, akikah ke, birthday party ke atau apa apa majlis lahh yang nak buat doorgift guna paper bag,, haaa exclusive okeyy kat Kedai Sherot ada menawarkan printing atas papaer bag siap sekali design. Kalau korang nak design sendiri pun boleh, hantar je design korang kat kami, kami printkan. Haa gitew.. Harga, detail semua boleh terus click sini

Selain harem pelikat pants dengan paper bag tu, ada macam macam lagi kat Kedai Sherot ni, baju, tudung, skirt, doily paper dan macam macam lagi. Cer lah gi tengok, kalau suka jangan segan segan click like okey. Hikhik. Terima kasih sudi baca dan singgah blog ni. Assalamualaikum