Friends

Monday, October 21

Review Organic Aid Vitamin E Moisturizing Cream (After few months)

Assalamualaikum. Hai semuanya.. Harini i ols nak cakap pasal pelembab organic aid yang i ols pernah tulis kat entry ni dulu tuuu since ciktomyam komen tanya pasal hilang parut jerawat tu kan. Meh iols jawabkan..


Ok. To be honest aku just pakai sebulan je kot pelembab tu sebab tetiba aku terbeli promo pack Clinelle yang mana ada include sekali pelembab dalam tu, so aku stop kejap la pakai pelembab organic aid ni. Huhu.. Tapi sempat lah pakai untuk sebulan macam tuu. Sepanjang sebulan aku pakai tu sorry to say aku tak nampak perubahan yang obvious sangat dengan parut jerawat aku. Maybe sebab baru sebulan pakai ke apa aku tak tau lah pulak kan.

Tapiii apa pun aku suka dengan pelembab ni. Seriyesss.. dan akan continue pakai lepas pelembab Clinelle aku ni habis. InsyaAllah.

Ok aku stop sini dulu ya. Tak dapat karang panjang panjang, minggu ni super duper busy, ekjem bertingkek tingkek,, hujung minggu kena gi kursus pulak, assignment lagi, nak design kad pulak lagi satu hal. Huhuhh. Pada ciktomyam, harap menjawab persoalan anda. Ecehh ;)