Friends

Wednesday, October 16

12102013 My Engagement Day

Ecehh tajuk dah macam nak buat karangan spm dah haa. Hewhew.. Hari sabtu itu hari alhamdulillah aku dah selamat jadi tunangan orang. Alhamdulillah. Syukur. Thanks so much ke family dan semua yang dah menyempurnakan majlis ni. Gitew. Aku share gambar je kira aci lah ye, nak celoteh banyak pun takde bende pun nak di kabo kan. Huhhu


















Ok cukup dulu lah ea. Malas pulak nak upload semua semua, lagipun gambar pun tak banyak mana sebab camera tetiba pulak buat hal time time tuu.. Bila amik gambar dia naik 'error99' Ntah hape bende ntah error99, dah lama tak gi service camera tu pun haa. Nasib lah.. Ni pun harapkan gambar amik pakai talipon memasing je ni,nak edit letak filter bagai pun mim-alip-lasss. MALAS. Huhuhu.. Ok aku stop dulu ya, nak sambung makan daging koban. Mihmih. Toodles~

2 comments:

Anonymous said...

Congratz sherot

kemey said...

congrats =)