Friends

Friday, September 6

Lace Top Murah ;)

Heyy. Quick update. Sekarang korang boleh dapatkan lace top yang super comel seperti kat bawah ni di Kedai Sherot aku tu haa.


Details baju dengan saiz semua siap aku update sana, korang boleh pegi check it out sana yaa. 


Kasi zoom sikit fabric dia. Cunn kan? Sekarang memang lace tengah in pun kan. So hurry girls,, grab laju laju

Harga RM65 sepasang (sekali skirt). Yang best nya is korang boleh match kan sendiri colour skirt. Tapi siapa cepat dia dapat pilih colour dulu la tau. Mihmih

Untuk order terus ke fanpage Kedai Sherot atau contact 0135272475 (text/whatsapp)