Friends

Sunday, September 1

DIY Bean Bag

Haluuu.. Dah hujung hujung cuti sem baru nak rajin sikit aku ni. Kalau tak,, mengulat je lah aku atas katil dari subuh ke subuh keesokkan harinya tuh. Aku pun tak tau entah kenapa entah cuti sem kali ni lemau sangat, kalau sem sem lepas nahhh ambekk bederet post pasal diy je, ada je nak buat itu ini kat rumah ni haa. Sem ni,, ini yang first time rasanya kot kan?

Sebenarnya dari sebelum cuti sem haritu dah macam teringin nak buat bean bag. Nak membeli memang tak nak lah aku sebab tengok harga macam tak gamak pulak nak spend semata mata untuk bean bag. Kihkih. Aku kan jimat cermat sangat sekarang ni, nak beli pape pun kena ulang pikir sampai pat belas ratus kali. Kemahen sangat khen -.-

So tadi aku baru je siap buat bean bag, ni pun tengah rilek rilek baring atas bean bag aku ni haa.. Sedap nyaaa boleh baring~ Tak rehat banyak  aku harini, pagi tadi bangun awal pagi teman mak pegi hospital, pastu terus gi cari dewan, pastu baru cari kain apa semua balik balik terus buat bean bag. Letih nyaa! Kalau tidur pun best gak hujan hujan ni, tapi time maghrib pulakkan,, tu yang boleh update blog ni ha.. mihmih, macam melalut pulak dah aku ni. kuikui


Ini dia bean bag nya. Colour biru turqoise bak kata amoi kedai kain tadi. Tapi aku tengok macam turqoise tak turqoise sangat pun. Mihmih.. Pape pun cenggini je la bean bag aku. Main try and error je, duk imagine nak buat macam lain, end up output nya macam lain. Siap bunga seketul on top kauu. Ok letew khen



p/s : Aku ingat nak buat tutorial, tapi tunggu rajin nanti lah aku online guna lappy. Sekarang pun dalam mood lemau tak habis habis lagi sebenarnya ni.

5 comments:

chenlina said...

chenlina20160511
tiffany and co
louis vuitton outlet
replica watches
louis vuitton handbags
oakley sunglasses
kate spade handbags
burberry outlet
cheap jordan shoes
oakley outlet
michael kors purses
burberry scarf
jordan 3
cheap nfl jerseys
coach outlet
ray ban sunglasses
louboutin
tory burch handbags
coach outlet
kate spade
michael kors outlet online
jordan retro 3
ray ban sunglasses
coach outlet store online
marc jacobs handbags
lebron james shoes 13
jordan shoes
toms shoes
louis vuitton outlet
hollister kids
coach outlet
michael kors handbags
oakley sunglasses
nike free runs
louis vuitton purses
kobe 10
coach factory outlet
coach factory outlet
louis vuitton handbags
coach outlet
true religion jeans
as

chenmeinv0 said...

ugg australia
michael kors outlet clearance
ugg pas cher
discount rolex watches
cheap ugg boots
true religion jeans
uggs outlet
louis vuitton
ugg boots
cheap tory burch handbags
2016.12.21xukaimin

Esraa Abbas said...

https://decor-ksa.com/
http://caravank.com/factory/
http://caravank.com/for-sale-in-riyadh/
http://caravank.com/withdrawn-for-sale/
http://caravank.com/withdrawal-rooms/

Ana soo said...

http://www.prokr.net/2016/09/company-detect-water-leaks-in-al-madina.html
http://www.prokr.net/2016/09/detect-water-leaks-company-in-yanbu.html

noran amr said...

I definitely love this site
http://antiinsectss.ahlablog.com/
http://noran.bcz.com/
http://antiinsectss.simplesite.com
Aburetag.com