Friends

Saturday, September 14

Candy Pop Blouse RM45 #kedaisherot

Hola. Kemain lagi kan berhashtag bagai, padahal takde function pun. Kehkeh.. Ok la korang, straight to the point la kan,, actually haritu aku ada transform kan dua fishtail skirt yang dah tak terpakai menjadi top. Kira ala ala blocking colour top la gitew. Pastu aku pun update lah kat moment wechat, sekali kemain ramai pulak yang tanya pasal top tu. Mihmih

Sebab dah tanya, sekarang ni aku nak jual lahhh.. Bagi yang request aku buat jual tu kann. Korang tak beli, siap! Kehkeh gurau jek.

Material : chiffon
Size : Free size
Harga : RM45 jeee


Green-blue


Pink-purple


Oren-blue


Cream-pink


Cream-oren


Camne nak order? Text/wechat/whatsapp je aku. 013 527 2475. InsyaAllah aku respon laju laju. Kalau nak inbox kat fb Kedai Sherot aku ni pun boleh =P

xoxo,
Sherot

2 comments:

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan,penuh dengan resipi masakan..suke2..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

chenmeinv0 said...

louboutin pas cher
michael kors outlet
michael kors outlet online
adidas nmd r1
louis vuitton outlet online
air max 95
christian louboutin sale
adidas shoes
timberland boots outlet
moncler sale
2016.12.21xukaimin