Friends

Wednesday, August 28

Resepi Soto Mudah

Haritu macam terlebih rajin nak masak masak dengan mak. Sekali duk mikir nak masak apa,, tekak time time tu pulak dan dan duk ngidam soto. Jarang nak jumpa soto kat Alor Setar ni yang sedap, selalu kalau ada pun yang tak semenggah mana, mana nak pueh makan -.- So jom masak sendiri.


Ni first time kami masak soto tahu, sekali rasa, perghhhj sedap kemahen siap bermangkuk mangkuk aku bedal. Memang sedap. Korang boleh tengok resepi soto sedap tu kat blog masam manis  Cer lah tengok,, tapi aku punya begedil tu aku malas buat, gi tapau kedai je lah khon senang.. mihmih


p/s : Siapa nak order macarons boleh wechat aku id sherotpetot