Friends

Tuesday, August 20

Jual Bantal Mr. & Mrs.

Mai mai mari mari dekat dekat rapat rapat,, harini I ols nak cerita pasal benda baru di Kedai Sherot!!  Wallahhweii~ Khas untuk  bride to be sekalian dan bakal bakal bride to be juga bekas bekas bride to be (ngehngeh) mulai sekarang korang boleh dapatkan bantal exclusive Mr. & Mrs. dengan harga yang berpatutan.

Apa nak buat dengan bantal ni?? Usually orang gunakan untuk decorate bilik pengantin, photobooth, guestbook booth dan sebagainya di hari istimewa korang. Macam di bawah ni

Source : Google

Kenapa perlu dapatkan kat Kedai Sherot, bukan tempat lain?? Haa ni yang best nak cerita ni,,, di Kedai Sherot, aku buat bantal ni secara homemade. So of course memang tak akan dapat yang sebegini kat tempat lain, exclusive di Kedai Sherot je. Haaa

Selain tu ada dua saiz yang boleh korang pilih. Samada 12 inch by 12 inch ataupun 16 inch by 16 inch. Yang ini ikut kesesuaian ruang yang korang nak letak tu lah :)


Material bantal ni sangat berkualiti, lembut dan tebal. Haa boleh tengok macam gambar kat bawah.. memang terbaik!


And the last one, bantal ni juga diisi dengan bean. Bean yang diguna jugak bean yang bagus lah. Kalau korang nak tau, bean ni ada macam macam jenis jugak. Ada yang bila kita penyetkan dia terus terpenyet. Tapi yang aku guna ni bila kita penyetkan, dia akan back to original shape.


Bantal ni semua bukan ready made ya. Once korang order baru aku buatkan. Tapi walaupun bukan ready made, idoklah ngambil masa yang lama pun. Kurang seminggu insyaAllah dah boleh pos. So pada korang yang nak order amat disarankan order at least 3 to 4 days before. Ok? Hihi

Harga
12"x12" RM50/pair
16'x16" RM70/pair

Untuk order boleh PM page Kedai Sherot atau SMS/Wechat/WhatsApp 013 527 2475