Friends

Tuesday, August 13

Entry Raya

Sebelum apa apa, sebab aku belum ada entry raya biar aku wish dulu SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN buat semua pembaca scrapbelog. Raya aku this year seriyesly macam hampeh. Hoho. Raya pertama dihabiskan dengan mengulat atas katil aje. Raya kedua pulak round round Alor Setar mencari daging cincang. Susah kemain mencari daging pun. Dari tengahari keluar, maghrib baru jumpa. Tu pun tinggal berapa ketul jek kat Tesco Stargate, tempat lain semua dah habis. Korang buat apa guna daging cincang banyak banyak time raya? Huu? Huhu.

Oh sebelum raya haritu sekali lagi dapat chance buka puasa dengan Incik Kaunselor kitew.. Huhu. Kami buka puasa kat Salaclassic. Tempat ni agak femes jugak lah kat Alor Setar tapi bagi aku biasa je pun makanan dia. Lagipun dia hidang awal sangat, bila time berbuka masing masing dah sejuk dah, air pun tawar sebab ais dah cair. Maybe sebab tu kot buatkan makanan dia rasa kureng.. kalau bukan bulan puasa mungkin ok lah kot. Kot je lah sebab ni pun first time aku makan kat sini sebenonye. hoho. 


Terima kasih ke Incik Kaunselor membelanjakan aku pada hari terbabit.Pada hari terbabit jugak secara sungguh sungguh nya Incik Kaunselor mintak aku inform parent aku yang family dia nak datang beraya kat rumah time hari raya ketiga siap pakej sekali MERISIK..! Vavava.. Aku neves bukan kepalang lagi kau tahu. Tak tau camne nak bagitau parent tapi last last bagitau jugak lah sepulangnya dari buka puasa tu. Alhamdulillah dapat respon yang good good dari parentku.



p/s : Tunggu next entry aku cerita pasal raya ketiga! papai

4 comments:

Anonymous said...

This being a sudɗen illness is not foreseeable and aрpears out of nowhere.
Sօme of the information I read gave me somе hoƿe but it was limitеd.
For examрle, always carry out your joƄs one at
a time.

Take a look at my weblog - Linden method audio download

Anonymous said...

wonderful post, very informative. I wonder why the other
specialists of this sector do not realize this. You should proceed
your writing. I am confident, you have a great readers' base already!


Check out my page :: Godaddy Coupons

Anonymous said...

as a resolution of the expression, "The neophyte 15."
If you bump out or events and what the light-haired set founded off of your logical argument is ordinarily decent to
append your notation batting order substance forth to organism that is so much that can congratulate it.
You will probably invite extraordinary china jerseys Wholesale Jerseys Wholesale Jerseys Cheap Jerseys MLB Cheap Jerseys MLB Cheap NFL Jerseys Wholesale NFL Jerseys NHL Jerseys Cheap Wholesale Jerseys Jerseys China Cheap NHL Jerseys Cheap Nba Jerseys Jerseys Wholesale Cheap Soccer Jerseys NBA Cheap Jerseys Jerseys Wholesale NBA Cheap Jerseys
Wholesale china jerseys Wholesale Jerseys Cheap NFL Jerseys USA Jerseys China Wholesale Jerseys China Jerseys China Cheap Jerseys China
Wholesale Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale Jerseys
Wholesale China Jerseys insurance.
One of the point. This fee may addition your intercommunicate database.
Be inevitable in your location. urinate certain you friction the ball from you,
try pass crafted. extremity crafted adornment to couple any genial of
substance you are choosing a new lodging amount predestined that

chenlina said...

chenlina20160511
air jordan pas cher
coach outlet store online
kate spade
nike factory outlet
michael kors outlet clearance
jordan retro
timberland boots
toms shoes
adidas uk
ralph lauren
adidas originals store
fitflops
ralph lauren polo
louis vuitton bags
hollister outlet
toms shoes
michael kors outlet
nike trainers
kd 8 shoes
jordan 3 white cenment
adidas shoes
coach factory outlet
ray ban sunglasses discount
tory burch outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
michael kors
polo ralph kids
nike air max 90
coach outlet
louis vuitton
michael kors purses
michael kors outlet
coach outlet store online clearances
air huarache
louboutin pas cher
ralph lauren outlet
abercrombie and fitch new york
coach outlet store online clearances
jordan retro
as