Friends

Wednesday, July 17

Iftar with incik gula hati pengarang jantung

Seminggu dah kita berpuasa kan.. tapi aku takde tayang gambar berbuka pun lagi ekk kat sini. cihh perlu ker?? huhu. Anyway weekend lepas Incik Kaunselor balik lagiiii..! Baru dua minggu balik haritu, ni dah balik smula. Macam dekat sangat jek Kota Bharu dengan Alor Setar ni khon nak balik balik selalu. Tapi tak pe jugak dia balik pun,, dapat ketemu lepaskan rindiew. Pfttttt

Pagi sabtu awal awal lagi aku keluar tunggu pokcik tu kat somewhere. Dia tak pick up aku kat rumah haritu sebab aku tak kasi. Kekonon nak merajuk lah aku pagi tuuuu.. bhahaha. Merajuk kes apa ntah. Tapi merajuk merajuk pun pegi jugak jumpa dia. Cisss

Sampai sana, park kereta terus call tanya dia kat mana semua semua then dia pun sampai. Then naik lah kereta dia. pegi lah kami ke somewhere somewhere somewhere satle kan apa yang nak di satle kan. Sampailahhh ke petang.

Actually plan asal pukul 6 dia dah kena gerak balik Kota Bharu dah. Tapi ntah ngape boleh pulak ajak nak berbuka sama dulu before balik kan. Kami bebuka kat kedai makan ala thai, tak ingat nama kedai tapi dekat dekat area rumah aku je lah. Senang nanti lepas antar aku terus dia rushing balik je. Oh kereta aku dah hantar balik rumah dulu sebelum g bebuka tu sebab parent tak kasi drive malam sorang. Bahaya katenyeee.. huhu

Menu bebuka. 3pinggan nasik (Incik Kaunselor makan banyak. Ekekeke). Tomyam. Kailan ikan masin. Sotong goreng tepung. Telur dadar. Sup. Ulam. Air carrot susu. Jus epal. Air suam. Kurma.

Rasa so so je lah. Tak da lah sedap sangat pun.. Lepas makan terus balik and lepas balik aku terus tidur tak ingat hape dahhh sebab semalaman aku tak tidur tahu. Time tidur aku sepatotnya jam 6pagi sampai 12tghari, tapi sebab keluar pagi dengan Incik Kaunselor, kira tak tidur semalaman lah aku haritu. Kuikuikui. Nasib lah, sape suruh time tidur pelik pelik sangat. Ekeke

Tengah sedap sedap tidur tu pukul sebelas gitu Incik Kaunselor call. Spoil betul.. Tak sempat jawab dia dah matikan pulak. Haishhh.... Aku pun baca lah mesej sebab ada satu mesej masuk time aku tidur tu. Hoii tanjat aku. Incik Kaunselor mesej dia tebabas siap tayar kete pecah bagai. Memang aku cuak gila ah,, terus call dengan mamai mamai gitu. Hahah.. Nasib baik takda apa yang seriyes pun. Just tayar je pecah, kete takde langgar benda. kusss semangatt. Syukur. Pasni tak boleh balik naik kete sorang sorang dah. Naik bas! huhu. kbye



p/s : Siapa cari patung kepala buat display tudung murah certengok sini