Friends

Thursday, July 18

Cobaan buat pavlova untuk yang pertama kalinya

Hey haritu aku ada buat pavlova. Saja lah nak try try buat sebab menengokkan resepinya mudah amat. Tambahan ada extra stoberi dengan grapes dalam peti ais balance aku buat makan celup celup cekelat haritu.

Aku refer resepi dari blog Fatin Liyana. Tapi Fatin letak stoberi je, aku bantai letak kiwi, grapes, stoberi bagai. Apa buah ada kat rumah semua pun aku nak letak. Ekeke

Ni lah ha rupa pavlova aku...


Sememeh gile ah pavlova aku. Ekeke. Segan nak tunjuk sebenonye tapi tunjuk jugak lah sebab haritu aku ada post kat WeChat orang tu cakap normal lah first time buat comot comot. Ekekekek. Yang pasti rasa nya boleh gagah lah. Korang nak try? Nah resepi cer klik link sini.



p/s : Tailor mannequin untuk dijual. RM120 only. cod area sekitar Alor Setar. Boleh tengok sini