Friends

Friday, June 7

KLK Interior Design

Salam jumaat semua. Bulan empat itu hari budak budak interior design semester last ni poie Sk Paya Kemunting untuk design kan library sekolah sana. Ini kira second last meeting ni before kami kami akak abang senior  kelas ko.k interior design merdekaaaa dari kelas ko.k. Eceh senior sangaddd.. Semangat tu memang lain macam sikit lah kan.. Pukul 7 pagi dah siap siap nak tunggu bas kat depan kolej last last naik bas pukul 8 jugak #aptb -.-"


Sampai je kat sana terus naik library, cikgu cikgu sekolah tu bagi penerangan serba sikit then terus start cat and whatsoever. Petang dalam pukul 5 gitu baru habis. Seharian kat situ woittt.. Alhamdulillah hasil nya seperti yang di plan kan. Tapi sebab masing masing plan part masing masing dengan cara masing masing so aku rasa macam agak kelam kabut gak lah library tu dibuat nya. Haha

Moh kite compare gambar sebelum dan selepas. Yang atas sebelum. yang bawah selepas yer..

Dinding ni yang sebelah kanan ni paling aku suka... simple itu lebih cantik kan kadang kadang




Sebelah bacaan nilam tu ada satu dinding besar, asalnya putih kosong aje.. depa transform kan jadi macam gini..

Ok tak? Haha itu aje lah sepanjang seharian kami kat sekolah tu. Penat tu tak payah cerita laa.. balik je bilik baring baring jap atas katil tunggu ghorib. Lepas ghorib trus manjakan perut gi makan chicken chop kat mall. Lepas makan terus pegi discussion pulak kat kolej Proton. Lepas discussion terus balik tidur dengkur dengkur kat bilik. Cenggitu le kisahnya sepanjang hari sabtu haritu. Tak ingat tarikh tapi around bulan empat haritu lah.


Start sem depan hari sabtu dah boleh rilek rilek kat bilik dah. Kami dah habis ko.k woiiiitttt!! Hoyehhh


P/s : Baru nak start exam Ahad ni. Wish me luck! tq ;)