Friends

Friday, May 24

TheBodyShop & Incik Kaunselor

Lama nya lah tak update blog! last update 19 haribulan April. Kira dah sebulan lebih dahhhh.. Rindu tu jangan cakap la. Rindu woo nak update blog tapi masa sangat tak mengizinkan sebab di akhir akhir sem ni kan faham faham je lah bizi dia macam mana. mana nak satle kan assignment mana nak prepare untuk presentation itu ini mana nak test final lagi. Cewah dengar macam good good je kan.. padahal bizi bizi pun sempat lagi melagho kan diri dengan Incik Kaunselor. Ihikhikhik..! Semalam pun lepak dengan Incik Kauselor kejap. Guess whattt,,, tetibe naik kete die letak bakul segedabak atas riba. Eh tanjat boboii tauu Incik Kaunselor niiii  T_T

Haa bakul ni la. Tapi semalam lagi gedabak sebab siap balut beriben segala. Huhu

Dia bagi aku lima item dari TheBodyShop ni. shower gel. Body lotion. Shower puff. Body mist dengan perfume. Semuanya bau Japanese Cherry Blossom. Not bad jugak la bau dia. Huhuhu. Harum semerbak lah aku lepas ni. Aww~ Tenkiu Incik Kaunselor! Ngeee..




p/s : Suka bila orang hargai barang yang kita bagi