Friends

Saturday, February 16

Semester 4

Alhamdulillah lebih kurang pukul empat petang tadi aku selamat landing atas katil di teratak 168 kolej Yayasan aLbukhary. Syukur masih dapat stay sini, di teratak favourite ni. Syukur ya Allah. Esok dah start kelas untuk semester empat. Harap semester ni aku dapat buat lebih baik lagi dari semester lepas. Belajar dari kesilapan. Segala salah silap semester lepas-lepas nun insya-Allah tak kan berulang lagi untuk semester kali ni. Insya-Allah. Nak buat yang terbaik jugak untuk parents. Sebak je tengok mak dengan abah balik tadi.. sekarang pun dah homesick dah. Haha. padahal rumah dekat cettt je pun! Mengada je nak homesick bagai. Puiii ;) Akhir kata, aku sudahi karangan tak sampai pat puluh nam patah perkataan ini dengan gambar awek purak purak ulat buku di bawah. Sekian.



p/s : Lama tak main tempek tempek gambor sendiri kat scrapbelog ni kan.. hurmmm~






3 comments:

NinaAz said...

Sedinyaaa lagu + ayat kt youtube tueee.. sabar erkk... belajar baik2 yea

NurainSuperr said...

pandai posing :P goodluck for sem 4 :)

Izzati Liyana Sabri said...

biasanya kan, rumah makin dekat lah ni makin kuat homesicknya. seriously. rasa nak balik setiap hari lagi kan. hehe