Friends

Sunday, August 26

Den Dopek Hadiah

Hi semua
[^oo^]
cukup kombang tak lobang hidung den??

Bena nyo den dopek hadiah
Nak tau den dopek hadiah apo?
Haa maqi sini den cerita..



Minggu lopeh.. Tengah sedap sedap den membuto, den tejago. Bilo den tejago.. den nampak kat sebelah den ado satu bungkusan. Den tengok kat slip pos tu dari Putrajaya ke alamat den. Haa memang confirm la bungkusan tu memang untuk den. Den pun apo lagi.. terus la buko bungkusan tu. Buko punyo buko, terserlahlah... TERRSERLAHLAHH #tarik lagu Ziana Zain#




Al perfume Al Marc Jacobs Al cetaq rompaq
Mulo mulo den takut jugo nak buko plastik kotak perfume tu. Yo la, mano tau puan pengirim tersalah pos ko apo kan. Kang tak pasal pasal pulak kang den kona bayar. Takut la den. Den pun kontek la puan pengirim. Puan pengirim pun reply la camni ke den..






Haa kira memang untuk den la kan..? Haha
Terima kasih Kak Sha !!
Susah susah pulak sedia hadiah bagai kat den.
Bosar hati den ni ha dopek hadiah dari Kak Sha :')



1 comment:

Rosalia said...

bestnye :) slmt hari rye