Friends

Monday, July 30

Jahit Manik

Just nak share je lah,, sekarang ni aku sedang membizikan diri pulak menjait manik. 1st time ni aku jait manik. Gubra jugak la mula mula tu tapi nak tak nak memang kena jahit sebab kalau hantar kedai aku survey kurang kurang rm50 untuk jahit manik design yang macam aku buat tu. MAHAI. Tu tak masuk kos tudung  dengan minyak kereta lagi tu :D



suasana meja kerja yang porak peranda

Oh teringat pulak peristiwa sengal time dahku beli manik manik ni haritu. Huhuhu. Time tu angah stop kereta tepi jalan depan kedai tu je, then aku turun sensorang je lah. Dalam kedai confidnce tinggi pilih manik tu manik ni. Memang ambik sesedap rasa je lah.. Sampai kat kaunter... makk kauu!! DUIT TAK CUKUP LAGI RM14.40! SERRIYESS SEGAN NAK MAMS.. Nasib baik customer situ semua mokcik mokcik n pokcik serta salesgirls yang panggil dahku 'AHKAK' ajer. Nasib takder ahbang ahbang yang macho lagi hengseng di tempat kejadian. OPS LUPA. Ahbang macho mana nak masuk kedai manik kan... huhuhu



Har har har.. ni ha hasil petama aku. Tapi ni baru half. Belum siap lagi. Kalau nak tengok yang dah siap kena tunggu aku display kat page/blogshop aku >>> BAWAL BIRU ONLINE SHOP tak lama lagi.. Thee



p/s: oh hingussss aku dah fedup dengang engkau