Friends

Sunday, May 13

Happy MOMMA Day

Assalamualaikum.. ye. ye.. aku tahu aku dah ketinggalan.. hee sekarang dah 1242pagi dah kowt.. dah terlepas dah hari ibu.. tapi ade ku kesahhh??? hahahahaha... Nak jugak buat entry hari ibu :))) Jarang sangat buat entry pasal mak. Asyik entry geli-geli dengan bofriend je. kahkahkah! orang yang lalu lalang kat belog aku ni pun nak muntah purple dah ngadap entry jiwang karat... Ok no more after this k... promise :)

Eh korang tau tak yang Jacobs ada buat peraduan sempena hari ibu bulan april haritu. eksited aku nak join contest tu.. siap gi pasar semata nak cari biskut jacob nak kumpul mata untuk join contest tu habaq hang.. contest tu kena buat karangan pasal ibu. Mula-mula kemain becambah isi dalam otak.. pastu tangguh jap laa.. lambat lagi tarikh tutup.. tangguh punya tangguh punya tangguh last-last dah habis dah bulan empat. maka tamat lah peraduan tu. Hampeh je kan aku ni =.=" Nasib baik biskut jacob sedap.. kalau tak bazir duit cenggitu je dua kotak tuuu. hehe



Ouh sebelum terlupa nak wish happy momma day kat mak aku yang satu-satu nya tu. Terima kasih banyak sebab besar kan adik sampai sekarang dah besar godang gini. Walaupun degil sikit anak dia hok bongsu ni.. tapi mak maintain chill je layan aku. Terbaek ah! Dan yang paling best pasal mak selain laksa mak yang super sedap tuu bila keluar shopping dengan mak. Sebab hundred percent ditanggung oleh mak.. kahkahkah! tak. tak. bukan itu.. sebab nya taste mak terbaekkkk wokk. Most baju-baju, kasut, beg semua sebelum beli mesti tanya mak dulu. Kakak-kakak aku pun rasanya macam tu gak kot. Even nak matching kan tudung dengan baju pun kena tanya mak.. macam tak reti nak tengok sendiri matching ke idakk.. saje ngade~ heeee

Ok lah korang.. dah pukul 2 lebih dah nih.. Aku pun tak tau apa yang lama sangat aku amik masa nak karang entry kurang dari seratuih lapan puluh patah perkataan ni. Sekali lagi happy momma day mak.. along.. angah.. and also semua mommy-mommy yang baca entry aku nih. Jadi lah mak yang terbaekkkk untuk anak-anak andaaa... jangan jadi macam yang dalam youtube tu.. pukul baby tuu slumber badak jeee.. badak pun tak seslumber tu nak pukul anak sendiri. Aishh sedih aku.. walaupun tengok part beberapa saat yang pertama je oleh sebab wifi yang slow rock.. sabar je


Ouh maaf kalau lagu ni mengganggu ketenteraman korang. aku pun tak tau nape aku suka bebenor letak lagu kat entry sejak-sejak qeti letak lagu autoplay kat blog ni. ahakz






p/s : ada orang viber aku tadi... hikhikhik...