Friends

Sunday, April 8

Nak makan kepci dengan harga murah?? Klik Sini

Assalamualaikum.. Hai korang!! Sekarang dalam mood cuti. Sangat heaven rasa nya. Walaupun cuti cuma seminggu.. walaupun test linear algebra menanti first day buka sekulah nanti. walaupun juga assignment belungguk-lungguk macam coklat mencurah-curah ke ladang gandum #tetiba. Walau macam mana pun keadaan nya cuti midsem ni.. akan aku guna kan sehabis baik untuk cover tidur dan makan secara bergilir-gilir tanpa henti. Muahahahah.. wek!

Ouh korang.. haritu malam last kat unibesititepirumah sebelum cuti haritu aku dengan bangganya makan kepci. Eh makan kepci takde lah bangga sangat. Lebih membanggakan aku.. aku makan kepci untuk dua orang secara perseorangan woooo~ gilak bapak gajah punya perot!


Ni lah dia dinner aku malam tu.. ayam kepci tiga ketul burger seketul dengan bangga nya aku makan sorang-sorang. air satu je aku minum. satu lagi bagi orang. coleslow dengan whipped potato pon sedap je aku habiskan. satu lagi whipped potato bagi orang lagi. Keropok lekor tu memang pandang sebelah mata je lah.. apa barang keropok lekor.. bhahaha! tak. tak. memang dah tak boleh nak telan dah.. kenyang teramat. alhamdulillah la kan. lepas makan terus tidur dengkur-dengkur. Haha.. cantek punya perangai.

Semua itu aku beli guna coupon kat bawah ni.. print je pastu boleh lah guna. dapat lah jimat lebih kurang RM6. Hehehe.. siapa-siapa pun boleh guna.. berapa kali guna pun tak kisah sampai bulan enam nanti. Soo nanti nak makan kepci print coupon bawah ni ye -->


TQ TM for the coupon!! hikhik.. eh korang tau tak Bawal Biru Online Shop ada buat giveaway tudung bawal printed tau. Kalau nak join klik banner kat bawah ni -->


Oke bubye allz.. Assalamualaikum.