Friends

Friday, March 2

aku tibai tigatiga

Assalamualaikum. Haii.. selamat malam sekali lagi. hehehe.. banyak pulak bahan nak update malam ni. nak sumbat je semua dalam satu entry rasa macam tak syok pulak. so buat lah banyak-banyak entry dengan harapan korang baca lah semua entry aku ni ye. hehe.. kemain semangat aku duk menaip ni tahu.. kalau korang tak baca sampai hatiii :'( pastu dah alang-alang baca tu komen la sepam dua. hehehe.. amboi kemain kau demand. lepas suruh baca mintak komen pulak. lempang mau??! muahahaha.. xnak.xnak.


Dulu masa awal semestaaa satu dulu aku ada shopping kasot ni kan.. korang ingat tak??


ingat ke tidakkkk..? bek lah kalau tak ingat sila usha entry ni "alaa.. kasot kita sama la pulak" muehehe. kat situ aku cakap ada tiga colour kan kasot macam ni. memang kalau boleh memang aku nak tibai semua kan..


kini..... dengan riak dan takbur nya aku nak bagitau pada dunia.. lihat lahh.. aku dah tibai ketiga-tiga colour sekali. muahahahahaha *gelak setan* eh tak. tak. tak. tak baik riak. kang tak pasal aku yang kena tibai dengan mak sebab riak dan takbur nanti. hehehehe..

aku nak share je kegumbiraan aku ni dengan korang.. haha. dan nak share jugak yang kasot ni time aku beli pat bulan lepas harga dia sangat berganda ganda dari harga aku beli sekarang ni tahu takkkk. aku tibai dua pasang pun harga lagi murah dari harga aku beli pat bulan lepas. memang bikin panas betul. grrr

cuma yang buat aku oke balik sebab kasot colour coklat yang macam aku beli pat bulan lepas tu dah habis. tinggal lagi dua colour je lagi. fuhh nasib baik beli colour coklat dulu *sambil urut-urut dada* hehehe..






nahh ni lah kasot-kasot berkenaan.. ngehehe sangat berpuas hati dengan hasil tangkapan pada hari tersebut. lagi berpuas hati sebab seratos peratos di sponser oleh emak tersayang. i lebiu ketat-ketat lah mak.. haha


hah kenapa aku beli kasot yang sama banyak-banyak?? sebab nya kasot ni super duper best. tak payah nak gigit belakang kasot pun (petua ntah sapa-sapa ntah supaya kasot tu tak keras dan buatkan kaki melecet) muahaha.. dan tapak kasot ni sangat lembut macam tilam hotel 5stars bak kata entry aku yang lepas. hee



ada dua lagi pattern lain yang aku cop kan adik beradik kasot yang aku beli ni. sebab nya fabric dia sama. pon ada tiga colour jugak setiap pattern. aku nak grab semua jugak boleh?? 2pattern darab 3colour equal to 6pasang kasot. bahahaha.. tapi harga dia gila mahal. aku suspek nanti mesti harga jatuh kaw kaw macam kasot yang kat atas tu jugak. so mak cakap tunggu nanti harga jatuh la baru beli.. ouu save duit mak. pandai naa~


k bai

8 comments:

Iffika | Ruslan said...

hahhaa best le banyak kasut . grr , comelnya , rasa nak tido dalam kasut pulak haha . btw , i folo you . nanti singgah2 lah my blog okay :))

http://iekaruslan.blogspot.com/

Nana said...

eh x jemu ke pakai kasut yg design same je?hua hua hua

❖ FS ❖ said...

Omg ! Comeyy nyehhh xD

sherotpetot said...

@Iffika
hahaha. kalau boleh memang nak tido dalam tu je.tapi pasrah.. badan besau tak muat. hehe.. toce-toce. nanti i singgah k =P

sherotpetot said...

@Nana
tak. tak. sebab yang terpenting sekali selesa :P

sherotpetot said...

@FS
kannn.. meme omey omey. heee

.........cP~ said...

Mak aih..beli kasut sekali 3 pasang..pergh...

sherotpetot said...

bukan tiga cp.. dua je. hehe tu pun sebab harga mura.. terus grab dua sekali tuu. hehe