Friends

Sunday, February 5

jom terjah blog baru

Assalamualaikum. Hai korang.. ada bau blog baru edit tak?? Ahhaa.. Setahun kot duk ngadap background dengan header yang sama.. nak muntah kuning dah aku nengok blog aku ni ha ^^ So nak tak nak tepaksa gagahkan diri gak edit walaupun dengan kelajuan broadband yang sangat menguji kesabaran aku. Pheww =.=" 


Nah. Korang tengok lah puas-puas blog aku yang putih lagi sucik ni ea.. Kalau tak suka pun tengok jugak. Sebab dah giveup dah nak edit bagai. Tunggu broadband laju la kalau nak edit pun. tu pun kalau aku rajin sangat lah kan. Kalau tak, kena tunggu tahun depan lahh yee. Ehehehe.. cewah bajet macam orang kisah sangat blog aku nak macam mana pun. boo




p/s : currently tengah layan Playful Kiss. Suka nya. Suka nya. Suka nya tengok Oh Ha Ni.. Lawa~ in her own way ♥