Friends

Friday, January 27

kejadian tak cool yang terkadang menimpa

Assalamualaikum. Dah lama tak lukeh-lukeh kat belog ni, dengan kadar segera terus paksa kepala otak speed laju-laju mencari-cari idea nak lukeh bende lah untuk entry guwe ni.. Tiba-tiba ktinggg *keluar mentol kat tepi kepala* Yey dah dapat idea..

Oleh sebab banyak sangat kejadian tak cool ataupun dalam erti kata lain nya kejadian yang tak berapa nak best belaku kat aku dalam beberapa detik ni.. nah aku share dengan korang ea..



Petamanya, aku cukup tak bekenan bila on call, tiba-tiba line teputus. Tak kisah la teputus ke, sengaja letak ke, beteri habis ke apa ke, yang pasti sebelum cakap Bye. Lagi tak best bila time tu turn aku becakap. Ouh sungguh tak cool

sempel kejadian :


Keduanya, kes mamai otak langsung tak function ke apa tak tau lah aku nak cakap macam mana. Tapi benda ni baru je belaku kat aku pagi tadi. Kisahnye.. pagi tadi usai tenyeh-tenyeh mata mengeliat semua macam biasa terus pegi toilet nak cuci muka dengan gosok gigi macam hari-hari yang kebiasaan lah. Ntah macam mana ntah time aku nak cuci muka tu dengan confident level tinggi aku push sabun kat tangan pastu dengan sepantas kilat terus cuci muka. Tiba-tiba bau lain macam je.. bukan macam bau pada hari-hari kebiasaan. Tengok-tengok balik nahhh yang aku ambik tu sabun badan bukan pencuci muka. Adeii

sempel kejadian :

Haa kes aku ni kira oke lagi, kakak aku dulu pencuci muka dibuatnya ubat gigi. Bila dah gosok gigi baru tersedar sebab rasa dia lain. Euuu~


Ketiganya, bila perut dah lapar sangat.. Pegi-pegi dapur buka rice cooker, nasik dah habis, takpun dah siap letak beras letak air semua tapi telupa buka suis nya. Dem! Kalau lauk takda aku boleh terima lagi, sebab paling-paling tak pun boleh je goreng telur mata kebau, bukan lama sangat. Kalau nasik takde... ouchh~

sempel kejadian :


Keempatnya, bila orang janji nak keluar tiba-tiba cencel. Ohh sayu sungguh rasa hati. Sebab aku ni kalau orang ajak keluar semangat tu lain macam sikit. Maklumlah jakun tak penah tengok dunia. Haha..! Bila tak jadi keluarnya sedih sikit lah. Sikit je tak banyak tau. Nak-nak lagi dah besiap bagai.. lagilahhh. Tapi setakat ni tak penah lagilah bila dah siap semua tiba-tiba tak jadi pulak keluar. Kalau jadi gitu memang nak makan penampor lah orang tu. grrrr

sempel kejadian :



Kelimanya, tak buleh nak tidur walaupun mata dah ngantuk sangat dah. Bunyik macam pelik je.... Korang penah jadi macam ni tak??? Tapi haritu betul tau aku ngantuk sangat, pastu baring-baring, toleh kiri kanan depan belakang still tak boleh tidur. Tup tup dah subuh. Iskk tak cool. tak cool.

sempel kejadian :



Keenamnya,,,,, oke dah cukup-cukup dulu. Jari aku dah tak boleh nak bengkokkan dah ni haa.. Mouse tak dak, tepaksa lukeh pakai nate *loghat kelantan* kat lappy ni ha. apa nama nya??? touchpad mouse ea..? Naik kebas jejari runcing aku ni ha. Hehe.. Oke korang, see yu later. Daa~


Bye.

13 comments:

sekamar rindu said...

kalau nasi dah abis..time lapar memang sedih juga..tambah lagi lauk juga abis..

*folo ur blog

nurzahirahazman said...

haha..bes..sonok bace..ilang boring,lau nasik xde mmg sedeh + nk ngamuk..haha tup2 ilng rse lapa

Biey Marshmellow said...

kes tido tuh sama r.... =='
huhuhu

Lily Suhaili said...

like doodles... heheeee

sherotpetot said...

sekamar rindu
meme. nway folo ur blog jg :)

sherotpetot said...

zahirah
betoi.betoi.hehe.rasa macam nak makan orang je time tu ^..^

sherotpetot said...

Biey
sama?yey give me five. tak cool kan kalo jadi gitu.. heee

sherotpetot said...

Lily
Heee loike doodles too :P

Yumida said...

sy pn pernah kena gak...nak berus gigi..pastu letak ler ****** ingatkan colgate..rupan nyer cleanser...berbuih mulut..yaks..sgt x sedap

follow u

sherotpetot said...

haha euu.. folo u back :)

nur chahaya abadiey said...

salam..nice..selalu sgt yg talian terputus,nasi lupe nk tkan suiz, xleh tdo malam..hehehe.. memg xcool n tensen..


niweyzz follow ur blog..sudi2 kn singgh blog nur ea..

iniceritasepihidupku.blogspot.com

sherotpetot said...

khannnn.....memang tak cool. memang tensen.. hehehe.. ok dah singgah. siap follow sekali ;P

chenlina said...

chenlina20160511
air jordans
coach outlet
hollister
cheap jerseys
nike roshe run
louis vuitton outlet
michael kors handbags
asics outlet
ray ban sunglasses
adidas nmd
hollister clothing
ray ban sunglasses
north face outlet
replica watches
christian louboutin outlet
michael kors purses
ralph lauren outlet
ray bans
cheap jordans
fitflop sandals
nike outlet
supra shoes
michael kors uk
christian louboutin shoes
michael kors handbags
true religion jeans
louis vuitton handbags
tiffany jewelry
fitflops shoes
oakley sunglasses
michael kors handbags
louis vuitton outlet
coach outlet online
coach factory outlet
kate spade outlet
michael kors canada
basketball shoes
christian louboutin outlet
michael kors outlet
jordan 4 toro
as