Friends

Saturday, January 21

aku pun nak k-pop jugak

Assalamualaikum. Hai awak.. Awak minat k-pop?? Minat? Mesti awak tahu cerita Boys over Flower kan??! Ye, ye aku tau cerita tu dah lama dah. Kalau tak silap tahun duaribuuuu.. duaribu berapa ea..? duaribusembilan eh?? Tak sure pulop. Yang pasti time tu aku gigih duk galas beg pergi balik sekolah lagi. Memba aku yang gile cita-cita korea ni la habak kat aku. Tapi masa tu oleh sebab tengah tekun mengulangkajipelajarandemimendapatkeputusanyangcemerlangdalamSPM erkk muntah cepat!! aku tepaksa pospone dulu niat aku nak tengok cerita ni. Sampaiiii lah bulan lapan tahun lepas aku start tengok cerita ni. Masa tu tengok pun sebab dah boring tahap ape dah masa gap pat bulan lepas habis matrik nak tunggu result upu tu.. Layan punya layan macam best gak cerita ni nohhh~



HAHA. Tapi best tak best pun tadi baru habis tengok cerita ni. Phewww~ FINALLY! lima bulan aku ambik masa habak kauu. Aku ingat dah tak tertengok dah haa.. Aku bukan boleh panjang-panjang sangat nih. Cepat muak kau tahu..! Haha.. Aku pelik macam mana orang boleh habiskan drama korea 25 episod dalam dua hari tanpa skip mana-mana part dalam cite tu..???? Lagi pelik orang yang tengok drama ataupon movie berulang-ulang kali. Korang tak jemu ker?? Heee tapi pape pon aku salute lah dengan korang.. Sebab aku tak mampu nak buat macam tuu ;-P





p/s : Bila aku tengok mamat atas ni terbayang kawan sepraktikum aku time kat Matrik dulu... Samakah?? Ada la sikittt~ kot

4 comments:

D.A.Y.A.H said...

bdk praktikum?
iras2 sape weh?
haha

sherotpetot said...

cer teka.. haha

Atiqah~~ said...

hhaha..spekah??meh aku teke!.emm faris??haha

sherotpetot said...

ha'ah..tapi sama sikit je. tak sama nye banyak. ahha ;P