Friends

Wednesday, December 7

minggu ini minggu berpeleseran

Assalamualaikum. Hai korang.. tersangat malas nak update belog sekarang padahal hari-hari pun online. hari-hari pun buka belog.. nak update... pastu teringat assignment'S' belungguk.. terus tak jadi =..='' pastu hari ni macam terlebih rajin pulak nak update walaupon assignment still belungguk ;p


Mau nya assignment tak belungguk.. minggu ni keja aku asyik berpeleseran manjang. keluar pagi balik malam pastu boom tidur dengkur-dengkur sebab dah letih seharian bejimba dengan kengkawan. bila nya assignment nak siap???


Aktiviti Berpeleseran Nombor 1..  keluar bersuka ria dengan aweks aweks ini



Aktiviti Berpeleseran Nombor 2.. jumpa kawan lama. serius teruja terok bila kawan tersebut ajak keluar bepeleseran dengan beliau.. 2 tahun dah tak jumpa yu know! walaupun sekijap tapi yeahh sangat sangat sangat teruja. *takde gambar*


Aktiviti Berpeleseran Nombor 3.. 
 
keluar dengan muka togel cenggini sebab langsung tak plan nak keluar =.='



Aktiviti Berpeleseran Nombor 4.. movie time!!! rata-rata kecoh sangat pasal movie ni. terus kami konvoi 2 bijik kereta pecut laju-laju gi Jitra Mall.. cerita ni touching touching gak la. membe aku sampai nangis kesat-kesat hingus kot dalam panggung tu. HAHA terbaek!!



Aktiviti Berpeleseran Nombor 5.. ni berpeleseran sorang-sorang je. gi buat hal sendiri kat pekan Changlun *wink* bagi memenuhi kehendak yang tak terbatas. cehhh berekonomi pulak kat sini..!


Tu je la aku nak kabo.. bai..!