Friends

Wednesday, November 16

rindu ;'(

Assalamualaikum, dah lama tak ber 'quilling' tetiba rasa rindu nyaaaa nak gentel-gentel kertas, ngee~ nasib baik quilling tools kakak aku tu semua aku kebas bawak sini,, kalau tak meraba aku nak beli baru pulak, dah la bukan senang nak dapat benda alah tu semua kat tengah hutan ni hah, itu satu hal,, pitis pon tak berapa nak ada sekarang, itu pon satu hal lagi, ayark!

Hmm pon begitu, [ceh, pon begitu yuuu] sifat kewanitaan aku masih memerlukan barang-barang ni, barang-barang ni takde lah penting sangat pon, kalau takde pon tak pe, jadi gak quilling aku tu, tapi kenyataan nya tak berapa nak lawa sangat lah kot,, ngeh!


number one, aku nak carik ketas kale worna-worni dengan kuantiti yang lagi lagi lagiiii tak terhingga banyak nya, tapi susah nak dapat ketas kale lawa-lawa kat sini kan,, hermmm??


cutting mat,, haha yang ni aku saja ja gedik nak beli sebab tengok macam best jek orang duk potong pakai natang nih, plus kesian lak kat meja study aku ni ha nanti kang aku duk toreh-toreh kat atas tuh, huduh habis,, dah la asal-asal da memang huduh dah, ngeh,,!jahat ngat! benda ni seperti gambar di atas dah selamat jadi hak milik aku,, yey! lepas beli terus jakun tak ketahuan hala nak buat quilling, nah tadaaa quilling first potong ketas pakai cutting mat tuh >>>



"Aku inginkan dirimu,,datang dan temuiaku,,kan ku padamu,,AKU SANGAT MENCINTAI DIRIMU"
 
Aishhh shadapppp sherot! Jiwang ngat!



yang ni memang aku nak dari dolu-dolu kala, sampai sekarang tak dapat lagi, mini paper shredder, kakak aku cakap dia dah try order dari satu blogshop since sebelum raya puasa haritu lagi, tapi sampai sekarang tak nampak batang hidung, aishh! ntah bila lah benda ni akan menjadi milik aku, kalau ada benda ni senang sikit kerja aku, potongan kertas pon cepat je, kalau tak, mau parkinson tangan aku ni hah nak potong satu-satu, adoi~nak yang shomel cam yang kat atas tuuu

Oh masa aku google pasal paper shredder nih, aku jumpa gambar nih, seram sejuk wokk aku tengok, sampai menggigil-gigil, siyes tak tipu



terus tepikir patploh lapan kali nak beli shredder ke tidak, mak seram nyah!!





bye olz

7 comments:

Pendamba Mawar said...

buat apa yang bentuk love tu?

picairin said...

gelila yg tngan tu..huhu..t ak g kedai yg jual brg2 art2 gini... mau tempah ap2 ka/??tapi ak pom xpenah p..so xtau ap yg ad...hua999...

rebellist duck said...

tengah2 syok aku scroll tengok gambar tangan tu tak lalu beb, adei. sib baik la gambar yang akak jumpa kat google, kalo tak...

sherotpetot said...

@Pendamba Mawar
buat dekkk jek.ngee

sherotpetot said...

@picairin
yaaa emang nya mau dong.shredder 1 ya dong.masuk buku 5 lagi la ya dong.ngehhh kedondong~

sherotpetot said...

@rebellist duck
kalau tak... tak dopek la akak nak menaip entry panjang bejela ni dik.adeyh!

chenlina said...

chenlina20160511
ray ban sunglasses
true religion outlet
michael kors handbags
michael kors handbags
oakley vault
ray ban outlet
coach outlet store online clearances
polo ralph lauren
louis vuitton
authentic louis vuitton handbags
louis vuitton outlet
coach factory outlet
michael kors outlet
cheap jordans
nike store
christian louboutin outlet
louis vuitton outlet stores
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
nike store outlet
gucci handbags
coach factory outlet
jeremy scott shoes
louis vuitton bags
ray ban sunglasses
air jordans
jordan concords
michael kors outlet
louis vuitton handbags
polo ralph lauren
polo ralph lauren
louis vuitton handbags
coach outlet store online
nike outlet store
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton handbags
coach outlet
tory burch outlet online
gucci outlet
nike air max
as