Friends

Saturday, October 15

pantomen

Assalamualaikum. Ni cerita dah basi dah ni, hujung bulan lepas punya cerita, tapi aku nak jugak buat entry pasal ni.


Sebenarnya tak da apa sangat pon nak cerita, cuma aku nak share gambar je lah. Hee.. penat tunggu gambar ni nak sampai kat tangan aku tahu. Ni dah sampai ni laju-laju aku upload sini kasi tayang kat seantero dunia ^_^




Pantomen ni sempena Sambutan Riang Ria Raya peringkat kolej aku je pon. Mula-mula aku dapat offer jadi pelakon, pastu aku macam malu-malu ayeem plus aku memang tak pandai nak belakon-belakon nih, so aku tolak lah offer tu. Ceyh bajet macam nak belakon bertol-betol plak =.=" Lepas tu aku ingat habis sampai situ jek, lepas dua tiga hari pastu aku dapat lagi offer untuk jadi audio girl. Tak tunggu lama terus aku accept lagipon depa umpan aku dengan markah sira. Pandai noo.. Maka join lah aku dalam pantomen ni. Gitu lah kisah nyaaaaa ;p Wee~




Kami mempersembahkan.....


Pantomen Hari Raya ;p



Mana aku? Mana aku? Ishh sapa amek gambar ni ha? Penat aku sengeh. Haha


Tiga kat kiri tu ahkak senior.
Diorang ni lah yang tompang bagi idea untuk pantomen kami ni hah.
Yang tiga kanan tu ahkak yang tak berapa nak senior =.="



Dah habis pantomen, teros kami melantak kek pandan tu ramai-ramai.
Hikhikhik ^_^



Sampai sini saja laporan berita dari Riang Ria Raya kolej YAB. Saya SherotPetot melaporkan untuk Scrapbelog. Oke bai