Friends

Sunday, October 9

malu nya malu nya malu nya

Assalamualaikum.


Lokasi : Sekitar unibersiti
Masa : Minggu lepas
Mangsa : SherotPetot



Pagi ni kelas kul 930, tapi semangat punya pasal, kul 7 dah siap pi mandi.
Aku pakai serba hitam harini.
Punya la rasa macho gila lah pakai dari atas sampai bawah kale hitam.
Jalan pun ala-ala macam macho tak macho gitu.
Kemain~


Walaupun aku semangat mandi awal-awal,,
tapi hakikat nya aku tetap lambat ke kelas.
Muehehe..


Maka, tepaksalah aku belari-lari anak ke kelas.
Peluh pun mencurah-curah ke ladang gandum.. jadilah koko crunch!!
erkk..?

Bila aku masuk je dalam kelas tu,
"Cehhh.. Sir tak masuk pun lagi =.=" - kataku dalam hati.
Aku pun dengan gaya macho nya jalan mendapatkan tempat yang paling ohsem sekali untuk duduk.
Ehemm..


Dah jumpa tempat best nak duduk, aku pun melabuhkan bontot.
Tiba-tiba.....











Kerusi tu begoyang doe..
Aku yang cuak gila vavi ni terjerit manja lebey kurang macam ni..
"Awwwuuuwwuuuu.."
Semua orang pandang ;'(
Muka aku wallahualam lah time tu.
Tapi dijamin huduh kemain.


Pastu aku terus bangun duduk kat kerusi depan.
Langsung tak toleh kiri kanan dah.
Tapi macho tetap maintain lah,,
padahal malu bukan main habaq hang!!!!


Nasib baik jugak tak jatuh teduduk terus,
kalau tak, double malu lah jawab nya.
Herm~~
Konklusi, check dulu kerusi before duduk.
Konklusi nombor dua, kerusi rosak pergi buang jauh-jauh lah, toksah duk letak kat dalam kelas. Bahaya wooo~



Bye!