Friends

Thursday, October 27

date dengan roomate ;)

Assalamualaikum.
Sebelum aku keluar dengan bos gi tengok cerita Al-Hijab haritu
aku keluar dengan adikmaness nih...




Knapa muka aku eksited telebey tu ^_^
  
Ni Ilah, roomate aku.
^__^

Kami gi Alor Setar.
bedua jeeee
Kalau tak nak gi dengan membe eep kami
sekali berliau ada discussion pulak pada hujung minggu terbabit





Pagi-pagi sesudah subuh
aku masih tebungkang kat atas katil
=.="
Lepas basuh baju semua
baru gerak gi Alor Setar
Kira dah dekat tengahari lah




Sampai-sampai jek
perut memasing dah merengek mintak makanan
Aku nak makan PIZZA
tapi rasa cam malas pulak nak jalan jauh-jauh cari pizza tetengah panas gitu
So decide makan kat food court je lah;p




Ni aku punya. Nasik Arab Ayam Panggang
 


Ilah punya Nasik Goreng Tomyam
 

Pastu jalan jalan jalan jalan
shoping shoping shoping shoping
aku tak shoping sangat pon =.="





Ilah la banyak shopping
tak boleh blah
siap bawak beg lagi isi barang shoping..
hahaha



tak de arh
beg tu pon dia baru beli gak sebenarnya
ngeeee ^___^



around kul lapan gitu kami pon balik~



badan dah letih, ketiak da tengik, mata dah kuyu... time to sleep~
 
Ha masa kami balik tu kan, ada jadi something. Muahaha..
Time duk photogediks kat bawah blok tu tetiba datang satu hamba Allah ni..
Nama dia WAN.
Kalau korang ada yang baca entry pantomen aku haritu
ada lah nampak mamat ni lam gambar kat entry begambar tu.
Dia tetiba gi kat Ilah pastu cakap...

Pastuh Ilah buat dekk je lah..
dah nama dia pon bukan nik kan.
Sekali Wan tu gi dekat dekat dekat dengan roomate aku tu
pastu dia malu sendiri
then cakap
"lerrr bukan nik le.."
pastu laju-laju terus blah camtu jek
HAHA
Tapi memang ramai yang cakap muka Ilah macam Nik..
Mula-mula aku cam peliks gak tang mana boleh sama.
Pastu aku tengok-tengok balik..
eyhhhhhhhh sama laa
Korang nengok nih >>>




sama kan..???
  

P/s : Taip entry sambil bermalas-malasan



Babai <3

3 comments:

Lily Suhaili said...

Bestnya!
Hahahaha ingatkan Ilah bawak beg betoi2.



Tetiba tgk pic bawah tu memang muka depa dua macam nak sama !

Lily Suhaili said...

Nah amek ni , jawab tag .
Kikiki

http://xxmardybumxx.blogspot.com/2011/10/tag-tog-tig.html

sherotpetot said...

haa kan.. sama kan... kembar ;p