Friends

Thursday, August 11

manyak sedih

Selali dengan tajuk,entli ini wa mau celita pasal wa punya nenek, wa panggil nenek wa tok jadi wa mau celita pasal itu tok wa la.. celita ini aa manyak sedih woo.. wa rasa lu olang baik sedia tisu solang satu sebelum baca entli wa ni. Kalo lu olang mau effect sedih lebih pun boleh, wa salankan lu olang main lagu tangkap syahdu la buat background music.. kompem nanti lu olang nangis tak hengatt.. Oke lu orang dah ready aa? Da ready tisu aa? Wa mau start celita sekalang naa..



Pada kebelakangan dua bulan ni macam ni la suasana kat lumah wa..

Wa manyak selonok woh ada tok kat lumah,boleh wa buat membe ajak main cuk-cak-cuk-cak. Tak pun wa ajak dia main ini macam.. 





Tapi aa semalam tok wa da balik kampung. Manyak selonok woh dia naik itu keleta melah tinted hitam. Langsung tak pelawa wa naik sama :’( 






Sikalang bila wa tengok itu tempat tido dia,ayya wa manyak sedih woo~

Wa manyak sedih..tak tipu. Sampai sikalang pun wa nangis sambil kesat hingus hijau pakai tangan. Yuckk! Wa lindu betul sama itu tok wa. Sob sob sob.. “Linduuuuuu yuu uu,, Linduu selindu lindu nyaaa wooo oo” Eyhh wa nyanyi pulak. Sedap tak soara wa?? Hekhekhek Bye!