Friends

Friday, August 12

learning process

Assalamualaikum. Nafsu quilling aku kini gila mengganas aww takot.. Over berquilling ngalahkan kakak-kakak aku dah sekarang. Segala tools quilling pun aku yang pegang padahal kakak aku yang beli :p Ketas kale-kale pun aku buat hak mutlak aku tanpa rasa besalah. Hakhakhak.. Aku pun baru ja lagi berquilling ni, tak sampai seminggu pun lagi. Tu yang semangat lebih tu. Cer tengok sebulan dua nanti, tolak ketepi la segala tools, ketas kale semua tu. Nak pandang pun dah tak bernafsu masa tu. Heee... Aku dalam proses duk belajar lagi sekarang. Aku berguru dengan Incik Gugel jerrrr. Pinjam gambar quilling Incik Gugel pastu buat sejibik macam gambar tu. Dah siap tu compare, kalau sama syabas merebete lah, kalau ke laot buat lah lagi lagi dan lagi. Malas lah nak design sendiri,pegang tools pun gagap lagi :’( Nanti dah teror nanti baru syiok nak design bagai kan.. Ngeeeeeeeee~ Oke ar.. aku nak show off hasil quilling yang aku tiru Incik Gugel tu sebenarnya. Muahaha T______T

Ya memang ketara perbezaannya :'(


Hok ni mula-mula aku buat yang kale pink tu. Pastu nak buat lah pulak pakai kale purple, dah buat bolat-bolat kecik tu tengok-tengok ketas tak cukup.. itu yang jadik bunga tuuu.. Hentam saja laaa




Botol susu aku ke laotttt~~



p/s : credit to Incik Gugel

12 comments:

Nur Farah Hani said...

waaaaaaaaaaa siyes meyyyyyyyy...:D

sherotpetot said...

@Nur Farah Hani
Huh??

SoLy SoLicious said...

bestnye kalo pndai buat quiling ni kan..boleh buat bisnes..

sherotpetot said...

ha'ah.. tapi kena betul2 rajin jugak. kalau macam saya ni buat isi masa teluang boleh lah :p

D.A.Y.A.H said...

wahhh..
lawa2..sangat cantek loyh..
i loike it..aha ^__^

sherotpetot said...

ngee tiru gugel ja dayah
design seniri belum tentu begini ghupenya =)

Ihsan Arifin said...

cumil je :)

sherotpetot said...

heeeee shukran :)

Ezrin Athirah said...

woaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh . omeynyeeeeee ! colourful pulak tu ;D

sherotpetot said...

:p arigato arigato

FyzaLovato said...

canteknyaaaa. juai ka?

sherotpetot said...

ngape nak beli ke?? hikhikhik