Friends

Saturday, July 2

CENGENG




hye.. aku nak citer pasal anak sedara aku sorang nih.. dia ni sangat cengeng okehh... sepanjang dia duk mencapap kat rumah aku ni aku kira kira tiap hari dia nanges kowttt.. ahha.. orang suruh simpan penyapu pun da nanges, orang ajak balik masa tengah main kat playground pun nanges, bangun bangun tido takda orang kat sebelah pun nanges jughak, orang tak bagi dengar lagu nObOdy nObOdy kuat kuat pun nanges lagi.. adoiiiii yang paling tak boleh blah sekali nanges sebab team bola yang dia sokong kalahh... kahkhakha.. ni masa final piala pa ntah yang klate lawan ganu ritue tuh.. masa nak start game tu beriya dia cakap kat mak aku 'kakak sokong merah tok sokong putih' mak aku pun oke je lah.. memang kami sokong ganu pong sebab ore ore ganu hengggsengg hengggsengg.. eyhh ye ker? haha.. pastu kan mula mula tu klatan buat gol.. masa tu syiok dia duk gelak kan tok dia 'haha kakak menang tok kalah' pastu sekali tengganu pulak buat gol.. kami sefamily ni pun betempit la gol.. tengah syiok syiok betempit tu tetiba dengar soara orang nanges.. muahahahhahaha.. pujuk dia pulak.. pastu dah elok tu dia cakap 'kakak sokong putih'.. hahah boleh jugak camtu?LOL