Friends

Tuesday, May 31

slip muet hilang

slip muet hilang ler.. ntah mana aku cicirkan... rasanya kat matrik kot.. terbuang sekali dengan kertaskertas yang aku bajet dah tak beguna lagi tu.. ahhh ni rasa cam nak ketuk kepala sploh kali ni... haritu tak cek betolbetol sapa suruh hah?! lalainya aku.... :'( nasib baik ada jalan penyelesaian.. caranya begini... print surat nak mohon slip muet [klik di sini].. isi segala benda yang kena isi tu.. pastu sediakan benda ni >>
1. fotostat ic yang dah disahkan oleh orangorang yang layak lah.. jangan duk sahkan sendiri plak
2. evelope yang muat kertas saiz a4 beralamat sendiri
3. setem rm2 lekat kat envelope tu
4. buat wang pos [rm2o untuk first time nak mohon] atas nama Ketua Eksekutif Majlis Peperiksaan Malaysia.
5. print result muet [klik di sini]

pastu pos la semua tu ke alamat ni...
Ketua Eksekutif
Majlis Peperiksaan Malaysia
Bangunan MPM, Persiaran 1
Bandar Baru Selayang
68100 BATU CAVES
Selangor Darul Ehsan
 


dua tiga pat lima nam hari pastu insyalah sampai le penyata slip korunk tu.. sabor je lah~

19 comments:

Honey Barney said...

thanxs for the info...
naseb kite same....
hehehe...

thanxs follow my blog:)

followed~!

Norhisham Nordin said...

saya dah follow blog ni... salam kenal...

sherotpetot said...

horait2 thanks guys

Adib said...

brapa hari agk2 smpai tuh..adui dh lar bln 9 nk msuk u neh...harap2..

sherotpetot said...

ermm dalam seminggu gitu kot
buat pos laju la :p

Anonymous said...

saya nak tanyer berapa hari slip muet sampai kt rumah awak??? sbb sy punyer dah masuk 7 ari..tp x sampai2 pon...risau sangat..nak masuk u bulan 9 nie..takot x sempat...

sherotpetot said...

lam seminggu rasa nya.. tu pun saya bt pos laju. tunggu lah sikit2 hari lagi nt smpai letewww... hee :p

Anonymous said...

jadi ada dua envelope ehh?

sherotpetot said...

yup.. envelope dalam envelope

mr.huhahuu.~ said...

oit2.tumpang tanya.ap mksd envlope beralamat sndiri?kna ad 2 envelope ke cmne? ag 1 ..cmne nk print result muet?pergi kt mana eh?mnx tunjuk ajar.huhu

Anonymous said...

nak tanya.. saya ad baca yg dia suruh wt bar code posdaftar 2.. memang kena wt ek? 1st envelope 2 letak salinan ic,borang n wang pos 2 ek? n alamat kite sendiri.. pas2 1st envelope ni msokkn dlm 2nd envelope yg beralamat majlis peperiksaan msia.. cm2 ek? betul x? hope sgt3 tolong sy.. dr ri2 sy xpaham2 ag..

roro said...

dh lps 9 hari sy post tp tak sampai2 lg. Sy risau la, yg lain semua dpt dlm brp hari ye? Lg 3hari nk masuk u ni tp tak sampai lg :-(

nurullyhfzh said...

assalamualaikum, saya nak tnya, kenapa saya takboleh tekan pun link klik di sini tu? i really need help

sherotpetot said...

maaf ye lambat respon. Untuk lebih jelas sila ke link ini http://www.mpm.edu.my/web/guest/kehilangan-slip-keputusan-muet

Iffa said...

akak , boleh k hantar guna post laju? kira envelope beralamat sendri tu letak dalam envelope post laju k?


KHai said...

Salam sejahtera rakan2 semua...

Ada berita baik buat anda yang baru nak ambil peperiksaan MUET, yang GAGAL dan nak ambil semula, yang TAK PERNAH LULUS serta yang nak memperbaiki band yang diperoleh dalam peperiksaan MUET yang lalu. Rakan saya Saudara Shamsul Ariffin telah menerbitkan sebuah panduan khas untuk anda lulus cemerlang dalam peperiksaan MUET...

Jika anda berminat untuk mendapatkan panduan tersebut SiLa KLik Sini

eqram hussz said...

Bar code tmpal kt mane yer?

eqram hussz said...

Salam. Bar code tampal kt mane yer?

chenlina said...

chenlina20160511
longchamp handbags
longchamp bags
nike trainers uk
adidas shoes
coach outlet
jordan 4
hollister clothing
fitflops sale clearance
nike trainers men
nike sb
christian louboutin outlet
louis vuitton handbags
celine outlet
coach factory outlet
cheap oakley sunglasses
polo outlet
coach factory outlet online
nike air force 1
louis vuitton outlet
replica watches
ralph lauren
abercrombie outlet
coach outlet
michael kors handbags
nike roshe flyknit
coach outlet store online
air force 1
lebron shoes
tory burch outlet
ray ban sunglasses
oakley outlet
cheap air jordans
true religion outlet
ray bans
coach factory outlet
coach factory outlet online
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren outlet
coach outlet
nike huarache
as