Friends

Wednesday, March 30

pada suatu petang

saya sangat lapar dan bosan...



kemudian....





saya : mak jom makan pizza.. lapaQ


mak : jom!!






 mak tak habehhabeh dengan salad.. asal pizza salad asal salad pizza salad pizza pizza salad pizza salad pizza pizza.. ok stop


 jahat ada orang cakap ini tokwan i.. eh hellllloooo dats my abah oke!!







saya tak pernah rasa lagik spageti ni actually *jakun.. hikhik.. prawn benda ntah nama dia... bila part ada nama prawn tu of cozle ada prawn kann pastu ada cabei dengan cendawan... dia macam spageti goreng camtu ler kottt.. komen..... spageti keras.. telebih perasa.. beminyak sikit... haha pandai i komen tawww... kena saman kang baru tau.. rasa dia not bad laa *cover.. sapa yang tak try lagi macam saya ni haa.. try la try la


*abaikan muka i yang sememeh dan gambo yang blurrblurr itu









tadaa....ini lah kesimpulannya... dalam perut saya ada bendabenda ni....
i. spageti sepinggan
ii. air segelas setengah
iii. soup satu mangkuk
iv. pizza dua slices
can u imagine how besarnya my tummy?? dah satu size dengan tummy panda dahhh.. huaaaha omg!





nohhh amekaw muka panda kenyang.. dah jom berambosh






*motif....... pekah silalah jeless.. fazzy belanja sherot makan pizza!!!! hahahaha